Componentele pachetului Office 2000 - Utilizarea si facilitatile programelor din suita

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Informatica
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_G
Lucrare de licenta despre Componentele pachetului Office 2000 - Utilizarea si facilitatile programelor din suita
Pana cand nu salvam documentul pe care l-am creat acesta exista doar in memoria calculatorului si dispare in cazul in care calculatorul este oprit cu sau fara intentie.Pentru a salva documentul de la inceput puteti executa clic pe butonul Save din meniul File si se va deschide fereastra de dialog Save As, unde va trebui specificat numele, apoi se selecteaza butonul Save pentru documentele noi.

Se selecteaza comanda Save din meniul File si apoi se apasa butonul Save din bara de unelte standard pentru documentele existente.Cand vreti sa redenumiti fisierul executati clic pe meniul File apoi selectati Save As si inlocuiti numele fisierului cu noul nume apoi alegeti Save.Cand doriti sa salvati documentul pe o alta unitate de disc sau intr-un alt dosar executati clic pe File(Save As in caseta Save In tastati destinatia, apoi alegeti Save, iar documentul dumneavoastra este selectat unde ati dorit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Componentele pachetului Office 2000 - Utilizarea si facilitatile programelor din suita

Lucrare de licenta despre Componentele pachetului Office 2000 - Utilizarea si facilitatile programelor din suita
Cuprins

Capitolul I Istoria firmei Microsoft..............3

Capitolul II Componentele pachetului Office 2000..........9

Capitolul III. Aplicatia Word 2000.............16

Capitolul IV. Utilizarea programului Word in Internet..........69

Capitolul V. Facilitati Word in raport cu Word Perfect.........75

Bibliografie...........79Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Componentele pachetului Office 2000 - Utilizarea si facilitatile programelor din suita". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.