Comportamentul consumatorului de servicii educationale

Trimisa la data: 2015-01-20 Materia: Marketing Pagini: 64 Comentarii: 2 (citeste) Autor: danyela_oprea
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Comportamentul consumatorului de servicii educationale
Consilierea si orientarea scolara reprezinta una din modalitatile esentiale prin care scoala trebuie sa isi urmeze scopul primordial: de proces formativ centrat pe elev, capabila sa valorizeze tipuri diverse de elevi si abilitati, sa raspunda nevoilor comunitatii si sa infuzeze societatea cu persoane competente pentru viata privata, profesionala si publica.Strategiile educationale si sociale ale Romaniei plaseaza scoala ca factor de dezvoltare a capitalului social in relatia sa cu comunitatea pe care o deserveste.

Una dintre problemele permanente inscrisa printre prioritatile scolii si societatii noastre o constituie si orientarea scolara si profesionala. Actualitatea si importanta ei este data de contributia esentiala pe care scoala o poate aduce la solutionarea si imbunatatirea acesteia. Contributia ei nu se reduce numai la pregatirea tinerilor pentru a sti cum sa ia o decizie constienta, libera, dar ferma cu privire la devenirea lor scolara si profesionala, ci si la pregatirea si asigurarea unei forte de munca in stare sa acopere cu succes toate sectoarele activitatii sociale.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Comportamentul consumatorului de servicii educationale

Cuprins

Introducere.................................................3

Capitolul I. Marketingul serviciilor educationale.................4
1.1. Marketing social- concepte cheie.......................4
1.2. Marketing educational-notiuni, concepte, dimensiuni........................6
1.3. Aspecte generale ale marketingului serviciilor....................7

Capitolul II. Piata serviciilor educationale........................10
2.1. Comportamentul consumatorului de servicii educationale.................................10
2.2. Piata serviciilor educationale...............................18
2.3. Strategii educationale...............................26

Capitolul III. Cercetare privind preferintele elevilor din clasele a VIII-a privind serviciile de orientare scolara si profesionala............................................30
3.1. Aspecte metodologice ale cercetarii de marketing................................30
3.2. Rezultatele cercetarii...........................

Concluzii..................47

Referinte bibliografice.......................62
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comportamentul consumatorului de servicii educationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu

eu nu inteleg pentru ce vreti voi bani pentru ca oricum licentele astea nu se pot folosi, sunt doar cu caracter orientativ. spalati-va cu ele pe caaaap!

NedumeritulSef | 2017-06-20 23:51:53

Exista o nota explicativa pe site in care se specifica "Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica. Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original. Utilizatorii incarca lucrarile create de ei si castiga bani. Practic site-ul este ca o librarie cu lucrari adaugate de utilizatori.

Admin | 2017-06-21 11:00:50
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.