Comportamentului infractional de furt ca urmare a influentei factorilor psiho - sociali

Trimisa la data: 2010-04-16
Materia: Psihologie
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_T
Lucrare de licenta despre Comportamentului infractional de furt ca urmare a influentei factorilor psiho - sociali
Personalitatea este totalitatea modelelor de comportament, organizate intr-un sistem unic, ale unui individ, care se modeleaza in urma interactiunii cu mediul social in care acesta traieste. Un rol important il au insa si preconditionarile genetice cu care acesta se naste. Insa zestrea aceasta biologica reprezinta doar materia bruta, care va fi prelucrata, si care va da nastere, in functie de anumiti factori, unei personalitati unice.

Dezvoltarea psihica este legata in mod indiscutabil de " materialul de constructie" oferit de mediu, conceput drept cadru in care se naste, traieste si se dezvolta personalitatea. " Continuturile de mediu i se ofera copilului in anumite cadre sau contexte - grupurile sociale carora li se integreaza simultan sau succesiv, copilul- si constituie tot atatea medii dispuse ierarhic, de la micromediile cu sfera restransa la medii cu o arie din ce in ce mai larga." (P. Golu, 2001).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comportamentului infractional de furt ca urmare a influentei factorilor psiho - sociali

Lucrare de licenta despre Comportamentului infractional de furt ca urmare a influentei factorilor psiho - sociali
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Factori sociali care contribuie la formarea unei persoanlitati armonioase .........17

Capitolul II Factori sociali cu influente negative asupra personalitatii............24

Capitolul III Penitenciarul............34

Capitolul IV Metodologie............38

Capitolul V Prelucrarea si interpretarea statistico-matematica si psihologica a datelor...........59

Capitolul VI -Concluzii.........78

Bibliografie ..............88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comportamentului infractional de furt ca urmare a influentei factorilor psiho - sociali". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.