Compozite oxidice - compozite polimerice - Studiu comparativ

Trimisa la data: 2010-10-04
Materia: Politehnica
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_Vl
Lucrare de licenta despre Compozite oxidice - compozite polimerice - Studiu comparativ
Betoane pentru elemente si structuri de beton, beton armat si beton precomprimat ( cu agregate grele si usoare) pentru constructii industriale si agrozootehnice, cladiri social-cuturale si de locuinte.Pentru constructii hidrotehnice, imbracaminti rutiere sau alte lucrari speciale se va tine seama si de prevederile reglementarilor tehnice in vigoare corespunzatoare fiecarui caz in parte.

Cimenturile din tabelul care urmeaza se clasifica conventional in urmatoarele grupe:cimenturi pentru lucrari curente, la care nu se impun cerinte speciale.Cimenturi caracterizate prin rezistene initiale si finale mari.Cimenturi caracterizate prin caldura de hidratare redusa si rezistente la ape cu agresivitate sulfatica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Compozite oxidice - compozite polimerice - Studiu comparativ

Lucrare de licenta despre Compozite oxidice - compozite polimerice - Studiu comparativ
Cuprins

Capitolul I Obiective...........................3

Capitolul II Introducere......................3

Parte experimentala
Capitolul III Metode de testare...............48

Capitolul IV Mase cercetate...................57

Capitolul V Rezultate obtiunute...............60

Capitolul VI Concluzii.......................64

Bibliografie................95

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Compozite oxidice - compozite polimerice - Studiu comparativ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.