Comunicare manageriala

Trimisa la data: 2010-11-16
Materia: Management
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: loredana
Lucrare de licenta despre Comunicare manageriala
Emitator - Receptor - ori de cate ori comunicam, suntem simultan atat in ipostaza de emitator, cat si in cea de destinatar (receptor) al mesajului. Atunci cand scriem sau gesticulam, ne aflam in postura de emitator. Cand ascultam, citim, pipaim, mirosim, ne aflam in ipostaza de receptor al unor mesaje.

Mesajul este ansamblul de semne, semnale, simboluri si media prin care emitatorul comunica cu partenerul (receptorul). Mesajul poate fi purtat de sunete, imagini, cuvinte, mimica, dar si de diverse alte coduri si media, care stimuleaza simturile si poarta semnificatie. Cand mesajul este codificat in cuvinte, avem de a face cu o comunicare verbala. Cand mesajul este transpus in altceva decat cuvinte, are loc o comunicare non-verbala.

Canalul reprezinta mijlocul prin care este transmis mesajul catre receptor. El poate fi verbal (cand vorbim si ascultam cuvinte), vizual (cand facem gesturi), tactil (cand atingem anumite parti ale trupului) etc. Unele canale, au un impact mai mare asupra receptorului, altele mai putin.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicare manageriala

Lucrare de licenta despre Comunicare manageriala
Cuprins

Capitolul I Notiuni generale privind comunicarea
1.Semnificatia comunicarii, succinte consideratii de ordin istoric............2
2. Elemente ale procesului de comunicare......................6
3. Stilul de comunicare. Caracteristici......................10

Capitolul II Teorii, modele si axiomele comunicarii
1.Teorii si comunicare...............................12
2.Modele ale comunicarii.............................17
3.Axiomele comunicarii..............................21

Capitolul III Comunicarea organizationala si manageriala
1.Obiectivele comunicarii manageriale................24
2.Tipurile de comunicare organizationala.............27
3.Factorii de influenta ai comunicarii organizationale............31
4.Obiectivele si functiile comunicarii manageriale...............37

Bibliografie.....................49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicare manageriala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.