Comunicarea cu presa si relatiile publice

Trimisa la data: 2010-03-27
Materia: Administratie Publica
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ramona_Ne
Lucrare de licenta despre Comunicarea cu presa si relatiile publice
Dotarea cu echipamente presupune: telefon, fax cu numar direct; telefon conectat la reteaua interioara; PC, imprimanta; copiator; radiocasetofon. Aceasta ar fi dotarea minima. Insa in functie de posibilitatile financiare ale organizatiei, sunt la fel de necesare reportofonul, televizorul, camera video si aparatul foto.In ceea ce priveste numarul de membri, acesta depinde de marimea organizatiei. Intr-un astfel de birou activitatile sunt variate si cele mai multe din ele nu se pot face decat in echipa.

Activitatea de relatii cu presa nu se poate face "dupa ureche", de aceea este important ca membrii biroului de presa sa fie absolventi de studii / cursuri cu profil de comunicare, relatii publice sau jurnalism si sa cunoasca mediul jurnalistic (mod de lucru, cerinte si asteptari ale jurnalistilor). Exista tendinta de a angaja in birourile de presa numai jurnalisti pe considerentul ca acestia stiu sa lucreze cu presa; insa si acestia trebuie sa aiba cunostinte in domeniul relatiilor publice pentru ca meseria de jurnalist nu este acelasi lucru cu activitatea desfasurata intr-un birou de presa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea cu presa si relatiile publice

Lucrare de licenta despre Comunicarea cu presa si relatiile publice
Cuprins

Capitolul I. Conceptul de Relatii Publice (RP)......................3
1.1 Scurt istoric al Relatiilor Publice............................3
1.2 Relatiile Publice: definitii, domenii de actiune, domenii conexe...............................................5

Capitolul II. Tehnici de comunicare cu presa............................11
2.1 Biroul de presa......................................11
2.2 Fisierele de presa..........................................17
2.3 Comunicatul de presa...........................................20
2.4 Dosarul de presa.......................................30
2.5 Conferinta de presa..............................................33
2.6 Revista presei..............................................45
2.7 Analiza de imagine in mass-media...................................48

Bibliografie......................................................52
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea cu presa si relatiile publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.