Comunicarea de criza - Arta relatiilor publice

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Relatii Publice
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ggeorgge
Lucrare de licenta despre Comunicarea de criza - Arta relatiilor publice
O continua realitate a tuturor organizatiilor-indiferent de structura lor organizatorica ,de procesul de manageriere sau de eficienta conducerii-este aceea ca disfunctionalitatile vor aparea la un anumit moment.

Pentru cele mai multe din ele,aceste disfunctionalitati vor fi fost deja incluse in sfera problemelor posibile si vor fi rezolvate intr-o maniera eficienta.Ca o concluzie,eficienta rezolvarii dificultatilor cotidiene este o caracteristica a managementului de top.

In acelasi timp,exista si o serie de probleme ce ies din raza dificultatilor cotidiene.Aceste evenimente izolate sunt o combinatie de factori ce la un anumit punct duc la crearea unei crize.O data ce o problema atinge acest nivel de criza,atunci are toate sansele sa distruga o organizatie in intregime.

Cu toate acestea,exista companii ce nu au doar puterea de face fata cu usurinta acestor crize,ci sunt cateva ce depasesc pericolul ,invata din experiente si se dezvolta ca organizatii mult mai puternice.Acest mod de management organizational confera posibilitatea unei mai bune guvernari a viitoarelor probleme precum si increderea sporita a angajatilor in capacitatea lor de administrare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea de criza - Arta relatiilor publice

Lucrare de licenta despre Comunicarea de criza - Arta relatiilor publice
Cuprins

1.Capitolul I
1.1Introducere..............................3
1.2Ramificatiile materiale:Tintele mesajului................4
1.3Istoria relatiilor publice...............................6
1.4Definitia crizei.........................13
1.5Managementul de criza....................15
1.6Managementul de criza vs Comunicarea de criza............17
1.7Sesizarea riscurilor.....................18
1.8Importanta comunicarii de risc...........19
1.9Corporatiile vs Comunicatele guvernului..................21
1.10Comunicatele guvernamentale.............22
1.11Propaganda..............................23
1.12Etica...................................26
1.13Planul si strategia media...............28


2. Capitolul II
2.1 Studiul de caz..........................32
2.2 Replica.................................34
2.3 Reactia mijloacelor media...............35
2.4 Analiza cazului.........................38

Bibliografie................................42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea de criza - Arta relatiilor publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.