Comunicarea manageriala in cadrul relatiilor publice

Trimisa la data: 2010-09-26
Materia: Relatii Publice
Pagini: 10
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_R
Lucrare de licenta despre Comunicarea manageriala in cadrul relatiilor publice
In principiu, exista doua modele ale procesului decizional:
a) modelul clasic, de decizie rationala, certa, intr-o lume complet determinata; se presupune ca cel care ia decizia dispune de toate cunostintele necesare si poate proiecta fara dificultati solutia, estimand cu certitudine evolutia organizatiei si capacitatea acesteia
de a rezolva o problema data. Modelul are mai mult valoare teoretica, cea mai mare parte a problemelor de rezolvat angajand, in grade diferite, situatii de incertitudine;

b) modelul deciziei certe de tip probabilistic, care cuprinde la randu-i doua variante:
- utilizarea unor "probabilitati obiective" (expresie a unor legi verificate si cunoscute) de desfasurare a evenimentelor, situatiile nefiind foarte frecvente si avand o slaba implicare umana (sau o implicare umana indirecta, precum evolutia unor sisteme tehnologice etc):

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea manageriala in cadrul relatiilor publice

Cuprins

Partea A: Comunicarea manageriala.........3
1. Comunicare si decizie...........3
2. Stiluri de conducere si comunicare........20
3. Comunicare formala si informala........38
4. Dinamica grupului de lucru si comunicarea manageriala.......54
5. Comunicarea si adaptarea la schimbare.......75

Partea B: Relatii publice..........100
6.Concepte, origini, structuri.....100
7. Fundamente teoretice.........135
8. Suportul relatiilor publice........155
9. Managementul relatiilor publice..........192
10. Strategia si planul de relatii publice.......216
11. Campanii de relatii publice........244
12. Relatiile publice in situatii de criza.........266

Bibliografie..........265Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea manageriala in cadrul relatiilor publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.