Comunicarea manageriala in structurile administratiei publice

Trimisa la data: 2010-07-29
Materia: Administratie Publica
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ni
Lucrare de licenta despre Comunicarea manageriala in structurile administratiei publice
In noua "Strategie a Guvernului Romaniei de accelerare a reformei in administratia publica", erau stipulate ca principale obiective, stoparea birocratiei si cultivarea respectului pentru cetatean, obiective ce impun masuri ferme pentru constientizarea personalului incadrat, in sensul necesitatii adoptarii unei atitudini democratice fata de cetatean, cat si in sensul modificarii climatului de munca astfel incat acesta sa fie unul propice implementarii si desfasurarii transformarilor enuntate mai sus, intrucat de modul in care se produc activitatile in interior si de calitatea managementului aplicat, depinde eficienta raspunsurilor oferite de aparatul administrativ solicitarilor societatii, in slujba careia se afla.

Calitatea serviciilor oferite de administratia publica este pentru cetatean o oglinda a calitatii oamenilor si a modului de lucru din interiorul organizatiei. Plecand de la o astfel de premisa putem face o radiografie a ceea ce inseamna astazi in Romania managementul in administratia publica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea manageriala in structurile administratiei publice

Lucrare de licenta despre Comunicarea manageriala in structurile administratiei publice

1. Cuvant introductiv, sau scurta pledoarie pentru etica in comunicarea organizationala..........3

2. Consideratii privind comunicarea manageriala in structurile administratiei publice............5

3. Perturbari de comunicare in structurile administratie publice
Consideratii privind diferentele dintre structurile administratiei publice si organizatiile private..............13

4. Remedierea deficientelor de comunicare in administratia publica din Romania in climatul actual. Scurt studiu de caz.............38

Concluzii...........41

Bibliografie............43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea manageriala in structurile administratiei publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.