Comunicarea neconventionala - analiza canalelor

Trimisa la data: 2010-05-20
Materia: Jurnalism
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_I
Lucrare de licenta despre Comunicarea neconventionala - analiza canalelor
Literatura publicitara cuprinde o parte importanta din mijloacele publicitare ce tin de reclama below-the-line. In multe cazuri existenta literaturii publicitare poate determina reusita campaniei publicitare, primindu-se o rata de raspuns mai mare din partea clientilor daca, in interiorul pachetului publicitar ce face parte din campania de direct mail este atasata si literatura explicativa. Literatura publicitara mai poate fi pusa la dispozitia potentialilor clienti la punctul de vanzare, odata cu produsul sau chiar intr-o reclama.

Dintre mijloacele publicitare care pot fi incadrate in literatura publicitara se pot aminti: brosura, catalogul, agenda, foaia volanta, pliantul, hartii pentru notite telefonice, carti postale ilustrate, orare, articole de papetarie din hoteluri, prospecte, formulare de inscriere la concurs.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea neconventionala - analiza canalelor

Lucrare de licenta despre Comunicarea neconventionala - analiza canalelor
Cuprins

Capitolul I Istoria publicitatii.....................3

Capitolul II Canale de comunicare neconventionale.........8

Capitolul III Campania "ACTIVIA", o reflectare a comunicarii
publicitare moderne...............34

Concluzii...............44

Bibliografie............46
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea neconventionala - analiza canalelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.