Comunicarea non-verbala

Trimisa la data: 2010-10-12
Materia: Comunicare
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorina_O
Lucrare de licenta despre Comunicarea non-verbala
Intelepciunea antica nu poate fi tagaduita. "Vorba este umbra faptei" sustine Democrit. Nu glasul ci trupul "rosteste "cu adevarat .Structura acestui capitol propune o viziune de tip integrator. Se pleaca de la general (cateva aspecte legate de limbajul gesturilor) spre particular (cu o insistenta pe miscarile descrise de maini). Ultimul subpunct combina doua domenii:comunicarea non-verbala si publicitatea,incercand sa surprinda cateva elemente de legatura.

Limbajul gesturilor se constituie ca un ansamblu de semne vizuale. "In sens larg, se intelege prin gest orice miscare corporala, involuntara sau voluntara, purtatoare a unei semnificatii de natura comunicativa sau afectiva."9 In cadrul acestui limbaj se disting gesturile propriu-zise (miscari ale extremitatilor corpului - cap, degete, brate) si mimica (miscari ale muschilor fetei).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea non-verbala

Cuprins


Capitolul I Comunicarea non-verbala...........3
I.1 Generalitati.......3
I.2 Tipuri de comunicare......4

Capitolul II Limbajul gestual al corpului.......14
II.1 O perspectiva de ansamblu.......14
II.2 Gesturile mainii.........20
II.3 Gesturile si publicitatea .......25

Capitolul III Coca-Cola sub reflector......31
III.1 Scurta istorie a companiei........31
III.2 Analiza de imagine publicitara.......36
III.3 Concluzii..........53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea non-verbala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.