Comunicarea prin marketingul direct si cresterea economica

Trimisa la data: 2009-05-16
Materia: Marketing
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_Ma
Lucrare de licenta despre Comunicarea prin marketingul direct si cresterea economica
Modul in care se face plata poate fi o parte vitala a ofertei. Metodele de plata folosite in trecut de marketingul direct, si anume plata cash la comanda si achitarea la livrare, de regula nu prezentau avantaje si de multe ori erau un impediment pentru lansarea comenzii. Pe de alta parte, la o oferta care include preturile de livrare, daca se efectueaza plata cash odata cu comanda, poate fi un stimulent aparte.O oferta ce cuprinde modalitatea de plata "factureaza-ma mai tarziu" ("bill me later"), cu optiunea de a plati prin carte de credit sau prin alte operatiuni bancare, nu numai ca ofera avantaje pentru cumparator dar poate evita intarzierea in lansarea comenzilor.

O astfel de modalitate de plata este necesara in cazul in care exista oferta de incercare gratuita a produsului cu posibila recuperare a intregilor cheltuieli de returnare.Plata intarziata inclusa in oferta este uneori extinsa, pentru a asigura termenii de achitare in rate. Aceasta optiune este de regula atasata produselor cu un pret ridicat, cu sau fara plata unor dobanzi. Achitarea in rate este un stimulent atractiv pentru multi cumparatori, iar oferta care o cuprinde se poate concretiza in rezultate puternice. Totusi avantajele acestui stimulent pot fi puse in balanta fata de costurile conturilor de primire a banilor, fata de potentialii rau platnici si fata de rezultatele finale ale investitiei efectuate de firma de marketing direct.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea prin marketingul direct si cresterea economica

Lucrare de licenta despre Comunicarea prin marketingul direct si cresterea economica
Cuprins

Introducere...................................3

Capitolul I. Determinantii conceptului de marketing..................4

Capitolul II. Procesul comunicarii - element pivot in marketingul direct...........................22

Capitolul III. Instrumente clasice de comunicare utilizate in sferea marketingului direct...................................36

Capitolul IV. Prezentarea generala a S.C. "TIMLIBRIS" S.A...............64

Capitolul V. Propuneri pentru intensificarea activitatii de marketing in vederea obtinerii unor venituri suplimentare la "TIMLIBRIS" S.A.......................................81

Bibliografie...................................92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea prin marketingul direct si cresterea economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.