Comunicarea produsului utilizand marca

Trimisa la data: 2010-08-02
Materia: Relatii Publice
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Fi
Lucrare de licenta despre Comunicarea produsului utilizand marca
Marca este un nume, un termen, un semn, un simbol, un desen, sau orice combinatie a acestor elemente, servind la identificarea bunurilor sau serviciilor unui vanzator sau grup de vanzatori, pentru a le diferentia de cele ale concurentilor.Numele de marca reprezinta expresia verbala a marcii; emblema este elementul de simbolizare a marcii, cel care asigura recunoasterea acesteia, neputand fi insa pronuntat verbal (un desen, o grafica distinctiva).

Marca depusa sau inregistrata este o marca sau un element al acesteia care se bucura de protectie legala datorita proprietatii exclusive a intreprinderii asupra ei.Marca de fabrica este semnul distinctiv adoptat de producatori pentru a deosebi produsele lor de alte produse similare, in timp ce marca de comert este semnul distinctiv folosit de o intreprindere comerciala, pentru a evidentia faptul ca anumite produse sunt vandute in unitatile sale.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea produsului utilizand marca

Lucrare de licenta despre Comunicarea produsului utilizand marca
Cuprins

Capitolul I Marca - mijloc de comunicare al produsului..........4

Capitolul II Marca versus brand...........8

Capitolul III Atributele unei marci........13

Capitolul IV Marcile de lux si impactul lor comunicational........18

Capitolul V Moda:un stil vestimentar sau un stil de viata?........22

Concluzie..........37

Bibliografie.............40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea produsului utilizand marca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.