Comunicarea promotionala printr-o noua metoda concretizata in marketingul direct

Trimisa la data: 2010-09-21
Materia: Marketing
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_Su
Lucrare de licenta despre Comunicarea promotionala printr-o noua metoda concretizata in marketingul direct
Orice persoana care doreste sa isi faca publicitate, cu exceptia pionierilor in domenii noi, incepe prin a viza trei genuri de public: oamenii care au cumparat deja genul de lucruri pe care le vinde; oamenii care ar trebui sa cumpere acele lucruri si oamenii care sunt pe cale de a cumpara ceea ce ofera vanzatorul. O publicitate eficienta loveste toate trei tintele, oferindu-le celor care sunt pe cale de a cumpara un motiv sa cumpere chiar acum, facand asemenea oferte celor care tocmai au cumparat incat sa le dea un motiv de a cumpara in curand si educandu-i pe cei care ar trebui sa cumpere ce anume ar trebui sa cumpere in cele din urma.

Forta publicitatii trebuie sa se indrepte numai catre una dintre aceste tinte insa niciodata nu trebuie sa le excluda pe celelalte doua. Piata globala este cea mai atractiva si mai complexa dintre toate care au existat vreodata. Apar noi subgrupuri, grupuri care ar putea reprezenta piete lucrative. Au aparut noi piete in jurul unor zone precum forma fizica, nutritia, mediul , religia, reabilitarea, cresterea si ingrijirea copiilor si lista ar putea continua. Adesea aceste piete vor avea propriile publicatii in care apar reclamele, cu cititori care reactioneaza surprinzator de repede la cei ce isi fac in mod regulat reclama in aceste publicatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Comunicarea promotionala printr-o noua metoda concretizata in marketingul direct

Cuprins


Capitolul I. Marketingul direct-important mijloc de comunicare promotionala a firmei contemporane.........4
1.1.Necesitatea obiectiva a comunicarii promotionale........4
1.2.Gama de comunicare promotionala...........5
1.3.Caracteristici si tehnici specifice marketingului direct.......20

Capitolul II. Firma Hit Mail o prezenta proeminenta in practicarea marketingului direct pe piata romaneasca.........30
2.1 Scurt istoric si profilul firmei..........30
2.2 Cadrul organizatoric de functionare al firmei Hit Mail..........31
2.3 Gama de servicii oferite de Hit Mail..........32
2.4 Bazele de date ale Hit Mail............35
2.5 Indicatorii economico-financiari ai firmei Hit Mail si analiza lor........36
2.6 Directii de dezvoltare ale firmei Hit Mail pentru anul 2002....38

Capitolul III Strategia de contact, element definitoriu actual pentru tehnicile de marketing direct practicate de firma Hit Mail.......39
3.1 Folosirea informatiilor despre istoricul achizitiilor pentru a dezvolta strategii de contact..........39
3.2 Folosirea istoricului promovarii pentru a defini eligibilitatea contactului si inclinatia de a raspunde a clientilor...........43
3.3 Folosirea datelor despre atitudinea clientilor pentru a creea segmente de piata accesibile in beneficiul strategiei de contact.....45
3.4 Informatia o problema vitala in elaborarea strategiei de contact a firmei Hit Mail.............52

Capitolul IV Aspectele complexe ale lansarii unui card de loialitate de catre compania Tesco...........56
4.1 Introducere........56
4.2 Mediul pietei.........57
4.3 Valoarea pretului instrument important in castigarea competitiei............58
4.4 Lansarea Clubcard........60

Bibliografie.............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Comunicarea promotionala printr-o noua metoda concretizata in marketingul direct". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.