Concept - functii si rolul pietei de capital

Trimisa la data: 2010-04-17
Materia: Economie
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_A
Lucrare de licenta despre Concept - functii si rolul pietei de capital
Beneficiile potentiale ale pietelor de capital trebuie sa fie masurate fata de costuri si alte dezavantaje. Acestea includ inevitabilitatea crizelor economice si impactul lor asupra obtinerii de capital, increderea investitorilor si puterea sistemului financiar, pericolele controalelor de monopol.

Pietele de obligatiuni ajuta la diminuarea uneia dintre problemele cele mai critice ale finantelor: disponibilitatea fondurilor pe termen lung. In timp ce investitorii doresc lichiditate, societatile si guvernele trebuie sa se asigure de existenta unor credite pe termen lung care sa acopere activele lor pe termen lung, sau in cazul guvernelor, pentru finantarea proiectelor de dezvoltare. In Romania creditul ipotecar este prea putin dezvoltat nu numai fata de posibilitati, dar si prin comparatie cu tarile dezvoltate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Concept - functii si rolul pietei de capital

Cuprins

Capitolul I Piata de capital - simbol al sistemului economic de piata...........3

Capitolul II Investitorii - actorii principali pe piata de capital.....13

Capitolul III Valorile mobiliare - instrumente financiare specifice tranzactiilor bursiere..............35

Capitolul IV Analiza valorilor mobiliare.......48

Capitolul V Studiu de caz...........67

Capitolul VI Monografia inregistrarii in contabilitate a principalelor operatiuni privind societatile de investitii financiare...........97

Capitolul VII Gradul de informatizare privind fundamentarea deciziei de investire pe piata de capital..........105

Capitolul VIII Concluzii si propuneri.............111

Bibliografie............114

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Concept - functii si rolul pietei de capital". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.