Concepte teoretice si practice privind negocierea corporativa

Trimisa la data: 2010-09-19
Materia: Contabilitate
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_L
Lucrare de licenta despre Concepte teoretice si practice privind negocierea corporativa
Comunicarea de grup se realizeaza in colectivitati specifice vietii sociale sau profesionale a persoanei (familia, prieteni apropriati, o echipa de lucru). In aceste colectivitati persoanele isi petrec in mare parte viata sociala si profesionala, impartasesc experiente si cunostinte, iau decizii, isi verifica opiniile sau chiar pot ajunge la situatii conflictuale.

Comunicarea publica presupune o prezentare facuta de o persoana in fata unui auditoriu si se poate realiza in mai multe forme: prelegere, prezentarea pe o tema data in fata unei comisii sau a unui raport intr-o sedinta. Comunicarea publica poate sa aiba ca obiective transmiterea unor informatii sau influentarea opiniilor si actiunilor personale care formeaza auditoriul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Concepte teoretice si practice privind negocierea corporativa

Lucrare de licenta despre Concepte teoretice si practice privind negocierea corporativa
Cuprins

Introducere.......................2


Capitolul I Abordari conceptuale in negocierea corporativa.......................4

Capitolul II Intre negociere si corporativitate......................18

Capitolul III Negociere si comunicare......................31

Concluzii......................37

Bibliografie...................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Concepte teoretice si practice privind negocierea corporativa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.