Conceptul - importanta si obiectivele marketingului agroturistic

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Marketing
Pagini: 309
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_S
Lucrare de licenta despre Conceptul - importanta si obiectivele marketingului agroturistic
Marketingul turistic poate fi explicat atat intr-o acceptiune economica larga (de exemplu, la nivelul unei statiuni), cat si in cadrul unui areal economic mai restrans (la nivelul unui hotel, restaurant etc.). In aceste conditii, conceptul de marketing turistic macroeconomic reprezinta procesul prin care se realizeaza schimbul de marfuri si servicii turistice la nivelul intregii economii nationale, al unei regiuni, zone sau statiuni turistice, putandu-se efectua evaluarea acestor procese economice.

In schimb, conceptul de marketing turistic microeconomic, reprezinta functia marketingului prin care se urmareste o realizare a profitului pentru o intreprindere turistica.Activitatea de marketing a unei intreprinderi turistice se cere a fi analizata ca o parte componenta a unui sistem socio-economic complex, care include un ansamblu de componente intermediare, care influenteaza rezultatele.De aici reiese ca marketingul in turism este un marketing integrat, atata timp cat trebuie sa cuprinda si sa integreze activitatile publice (macromarketing) si pe cele private (micromarketing).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Conceptul - importanta si obiectivele marketingului agroturistic

Cuprins


Capitolul I Marketing agroturistic. Concept, importanta,obiective.............3

Capitolul II Organizarea turismului rural (agroturismului) in Romania si cateva tari europene ...........44

Capitolul III Piata agroturistica...........69

Capitolul IV Cererea in agroturism..........96

Capitolul V Oferta agroturistica in cadrul teritoriului romanesc.........109

Capitolul VI Managementul dezvoltarii activitatii promotionale in domeniul agroturismului ........129

Capitolul VII Marketingul strategic in agroturism.........161

Capitolul VIII Distributia si vanzarea produsului agroturistic......203

Capitolul IX Structuri organizatorice in sustinerea si promovarea turismului rural (agroturismului)..........221

Capitolul X Perspectiva de dezvoltare a agroturismului in Romania...........254

Anexe - lucrari practice..........284

Bibliografie...........304

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conceptul - importanta si obiectivele marketingului agroturistic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.