Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata

Trimisa la data: 2010-03-12 Materia: Economie Pagini: 60 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Andrei_Co
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata
Societatea comerciala " DANUBIS PROIECT" S.A. este o persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut.S. C. " Danubis Proiect" S.A. s-a constituit in ianuarie 1990, pe baza Legii 19/1990 art. 1 si 17 - privind reorganizarea unitatilor economice de stat in societati comerciale.Societatea este inregistrata la Registrul Comertului la nr . J/ 27 /354 / 1991 din 16 apr. 1991 .

Capitalul social al firmei la 31 dec. 2007 este de 59.600 lei. Capitalul social este transmis actionarilor ce sunt salariati ai societatii prin contractele 585 / 02.12.1993.Societatea s-a privatizat in decembrie 1993 , in baza contractului de vanzare -cumparare de actiuni, nr. 185 / 02 . 12. 1993 semnat cu F.P.S.La 1 ianuarie 1990 , in baza HG. nr .458 si a Legii 15/1990 se aproba organizarea ca institut mic, cu gradul 3 de organizare, sub forma de societate comerciala pe actiuni, iar in baza Deciziei nr. 1/11.01.1993 emisa de Prefectura judetului Galati a luat fiinta Institutul de proiectare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata

Cuprins

Capitolul I. Aspecte teoretice privind evaluarea.............2
1. Conceptul de evaluare.............2
2. Tipuri de evaluare................9
3. Necesitatea evaluarii intreprinderii intr-o economia de piata......15

Capitolul II. Tehnici si metode de evaluare a firmelor................21
1. Metode de evaluare financiare..................21
1.1. Metoda fluxurilor monetare net disponibile...........23
Metoda fluxurilor monetare operative................24

Capitolul III. Studiu de evaluare financiara a firmei realizat la S.C. DANUBIS PROIECT S.A....................27
Prezentarea societatii.................27
Evaluarea S.C. " DANUBIS PROIECT " S.A. prin metoda financiara......35

Capitolul IV. Consideratii finale......................53

Bibliografie..............60
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.