Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_Co
Lucrare de licenta despre Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata
Societatea comerciala " DANUBIS PROIECT" S.A. este o persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut.S. C. " Danubis Proiect" S.A. s-a constituit in ianuarie 1990, pe baza Legii 19/1990 art. 1 si 17 - privind reorganizarea unitatilor economice de stat in societati comerciale.Societatea este inregistrata la Registrul Comertului la nr . J/ 27 /354 / 1991 din 16 apr. 1991 .

Capitalul social al firmei la 31 dec. 2007 este de 59.600 lei. Capitalul social este transmis actionarilor ce sunt salariati ai societatii prin contractele 585 / 02.12.1993.Societatea s-a privatizat in decembrie 1993 , in baza contractului de vanzare -cumparare de actiuni, nr. 185 / 02 . 12. 1993 semnat cu F.P.S.La 1 ianuarie 1990 , in baza HG. nr .458 si a Legii 15/1990 se aproba organizarea ca institut mic, cu gradul 3 de organizare, sub forma de societate comerciala pe actiuni, iar in baza Deciziei nr. 1/11.01.1993 emisa de Prefectura judetului Galati a luat fiinta Institutul de proiectare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata

Cuprins

Capitolul I. Aspecte teoretice privind evaluarea.............2
1. Conceptul de evaluare.............2
2. Tipuri de evaluare................9
3. Necesitatea evaluarii intreprinderii intr-o economia de piata......15

Capitolul II. Tehnici si metode de evaluare a firmelor................21
1. Metode de evaluare financiare..................21
1.1. Metoda fluxurilor monetare net disponibile...........23
Metoda fluxurilor monetare operative................24

Capitolul III. Studiu de evaluare financiara a firmei realizat la S.C. DANUBIS PROIECT S.A....................27
Prezentarea societatii.................27
Evaluarea S.C. " DANUBIS PROIECT " S.A. prin metoda financiara......35

Capitolul IV. Consideratii finale......................53

Bibliografie..............60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conceptul de evaluare financiara a intreprinderii intr-o economie de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.