Conditiile de fond si forma ale cambiei si biletului la ordin

Trimisa la data: 2010-05-31
Materia: Administratie Publica
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ar
Lucrare de licenta despre Conditiile de fond si forma ale cambiei si biletului la ordin
Formalismul. Titlurile de credit se exprima prin inscrisuri care au rolul de a constitui drepturi; datorita faptului ca drepturile sunt incorporate in titlu, pentru nasterea, transmiterea si exercitarea acestor drepturi este necesara existenta unui inscris. Dreptul nu exista in afara inscrisului.

Literalitatea. Dreptul incorporat in titlu se realizeaza numai in conditiile indicate prin inscris. Existenta dreptului, intinderea si natura acestuia sunt determinate numai si numai prin mentiunile cuprinse in document. In consecinta, continutul titlului nu poate fi modificat, interpretat sau combatut prin mijloace de proba externe documentului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Conditiile de fond si forma ale cambiei si biletului la ordin

Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive.........3

Capitolul II Conditii cerute pentru valabilitatea cambiei.........11

Capitolul III Circulatia cambiei..........19

Capitolul IV Stingerea obligatiunilor cambiale.........29

Capitolul V Actiunea in revendicare si anulare a cambiei...........43

Capitolul VI Actiuni extracambiale .........46

Capitolul VII Conflicte de legi in materie cambiala ........49

Capitolul VIII Biletul la ordin.........51

Capitolul IX Cecul..........54

Concluzii........59

Bibliografie..........61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conditiile de fond si forma ale cambiei si biletului la ordin". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.