Conditionari fizico - geografice privind organizarea spatiului

Trimisa la data: 2010-06-28 Materia: Geografie Pagini: 97 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexandru_R
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Conditionari fizico - geografice privind organizarea spatiului
Pe partea dreapta a Culoarului din amonte spre aval, incepand de pe teritoriul localitatii Tarnaveni se remarca Podisul Tarnaveni, care in amonte se invecineaza cu Dealurile Mirajului, iar in aval se continua pana la Valea Panadei. Contactul acestei unitati cu, Culoarul Tarnavei Mici se face prin intermediul unor subunitati deluroase dintre care se remarca Dealurile Craiestiului, Dealul Veseus (453,28 m), Gruiul Fagilor, Dealurile Sanmiclausului, Dealul Straja - pe teritoriul localitatii Biia. in aval de confluenta cu Valea Panadei se remarca unitatea cunoscuta sub denumirea de Dealurile Lopadei, care in aval depaseste teritoriul studiat, fiind delimitata de Valea Tarnavei si Valea Muresului.

Contactul cu culoarul este dat de Dealurile Valezarului care in Varful Chirci are 467,8 m, Dealul Spinilor, dealul Parva cu o altitudine de 471,3 m.Pe partea stanga a aceluiasi culoar se remarca Podisul Dumbravenilor, care in amonte are ca limita Vaiea Domaldului, (care il desparte de Dealurile Nadesului), iar in aval este delimitat de Valea Baltei. Contactul acestei unitati la nivel cu culoarul, este dat de mai multe terminatii ale unor dealuri, printre care se remarca Culmea Ciriului, Dealul Chicion (441,6 m). Urmeaza apoi unitatea cunoscuta sub denumirea de Podisurile sau Dealurile Blajului,
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Conditionari fizico - geografice privind organizarea spatiului

Lucrare de licenta despre Conditionari fizico - geografice privind organizarea spatiului
Cuprins

Introducere

1. Localizarea si incadrarea geografica a teritoriului studiat

2. Factorii fizico-geograflci ai organizari spatiului in (teritoriu studiat)
2.1.Releiful
2.2. Caracteristicile climatice
2.3.Apele
2.3. l. Sursele de alimentare ale raului Tarnava Mica
2.3.2. Caracteristicile calitative ale apelor raului Tarnava Mica
2.4.Elementele biopedogeografice
2.4.1 Vegetatia si fauna
2.4.2 invelisul de sol

3. Tipurile specifice ale organizarii spatiului
3.1. Asezarile din culoar
3.1.1 Aspecte generale
3.1.2 Clasificarea asezarilor
3.1.3 Studiu de caz organizarea spatiului in localitatea Sona
3.2. Organizarea spatiului la nivelul caile de comunicatie
3.2. l. Reteaua rutiera
3.2.2. Caile ferate 7
3.2.3. Transporturi speciale

4. Directii de urmat in organizarea spatiului

ConcluziiNota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Conditionari fizico - geografice privind organizarea spatiului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.