Consecintele implicatiilor etice in domeniul creditarii bancare

Trimisa la data: 2010-07-04 Materia: Finante-Banci Pagini: 90 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Gina_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Consecintele implicatiilor etice in domeniul creditarii bancare
Acceptare oferta vei comunica candidatului ales lista documentelor necesare la angajare (Anexa 4)se anunta candidatul ales ca poate fi angajat in munca numai in baza unui certificat medical, care constata faptul ca este apt pentru prestarea acelei activitati, a unui cazier juridic eliberat de catre politie si, daca s-a considerat ca este cazul, a unei recomandari emise de catre ultimul angajator/ profesor/ partener de afaceri.angajarea se va face conform " Procedurii privind angajarea personalului in Libra Bank" cetatenii straini si apatrizii se pot angaja prin contract individual de munca in baza permisului de munca eliberat potrivit legii.

Transmitere raspunsuri negative. Raspunsurile negative se transmit numai dupa acceptarea definitiva a ofertei de catre candidatul selectat.
Se vor elabora scrisori standard de refuz pentru toti candidatii respinsi, o data la doua saptamani.Se anunta telefonic candidatii propusi pentru un alt post despre faptul ca au fost respinsi dar ca urmeaza sa fie invitati la interviuri pentru un alt post, bineinteles daca doresc acest lucru. In caz contrar se specifica in baza de date refuzul candidatului pentru postul propus.

Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Consecintele implicatiilor etice in domeniul creditarii bancare

Cuprins

Capitolul I prezentarea institutiei de credit Libra Bank........3

Capitolul II organizarea departamentului resurse umane.........12

Anexa..........23

Capitolul III etica - sistem integrat al managementului resurselor umane in cadrul institutiei de credit Libra Bank........85


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consecintele implicatiilor etice in domeniul creditarii bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.