Consideratii asupra dezvoltarii turismului si strategiile utilizate

Trimisa la data: 2010-08-23
Materia: Turism
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Il
Lucrare de licenta despre Consideratii asupra dezvoltarii turismului si strategiile utilizate
Adoptarea conceptului de marketing presupune utilizarea unui sistem adecvat de conducere, urmarindu-se in mod permanent sincronizarea si utilizarea eficienta a resurselor, in conditiile mediului extern al intreprinderii. Aceasta va trebui sa-si formuleze anumite strategii de dezvoltare care sa asigure mobilizarea fortelor umane, materiale si financiare, in vederea atingerii cu succes a obiectivelor si scopurilor fixate.

Desi elaborarea strategiei de dezvoltare a unei intreprinderi reprezinta un proces complex care face obiectul managementului, strategia poate fi considerata un element caracteristic al politicii de marketingAC. Aceasta reprezinta de fapt ansamblul intr-o politica unitara, coerenta, iar relatia intre strategie si politica de marketing este ca de la parte la intreg.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii asupra dezvoltarii turismului si strategiile utilizate

Lucrare de licenta despre Consideratii asupra dezvoltarii turismului si strategiile utilizate
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I. Strategia dezvoltari turismului- consideratii teoretice..............6

Capitolul II Statiunea turistica - principalul nucleu al derularii si dezvoltarii activitatii de turism..............21

Capitolul III. Turismul montan in Romania................32

Capitolul IV Voineasa-model de dezvoltare a unei statiuni
montane..............47

Concluzii...............75

Anexa l.............86
Anexa 2............83
Anexa 3 ...........84
Anexa 4............85

Bibliografie................88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii asupra dezvoltarii turismului si strategiile utilizate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.