Consideratii cu privire la functiile si rolul planului de afaceri

Trimisa la data: 2010-05-15
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_C
Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la functiile si rolul planului de afaceri
Functia de cristalizare si dezvoltare a ideilor privitoare la cum ar trebui condusa afacerea presupune ca planul de afaceri sa defineasca clar scopurile si obiectivele afaceri sa stabileasca metode de atingere (indeplinire) a acestora, sa identifice riscurile implicite. Astfel, alocarea resurselor se va face dupa criterii de maximizare a eficientei, strategiile sunt cizelate, afacerea este examinata din toate punctele de vedere (marketing, productie, suport financiar), iar greselile sunt comise mai degraba pe hartie decat in realitate.Planul va arata "cat si cand veti avea nevoie" ( evita subcapitalizarea si deficitul de numerar), permitand compararea unor alternative strategice si alegerea celei mai eficiente.

Functia de realizare a unei evaluari retrospective a performantelor reale ale unei afaceri de-a lungul timpului presupune identificarea cauzelor, directiei si amplitudinii abaterilor de plan, precum si modalitatilor de actiune a companiei in viitor. Managerii si intreprinzatorii isi vor imbunatatii experienta profesionala si cunostintele, vor fi mai putin expusi unor pericole neprevazute, vor supraveghea si controla performantele companiei si vor fi in masura sa ia masuri corective in timp util atunci cand realizarea obiectivelor este amenintata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la functiile si rolul planului de afaceri

Cuprins


Plan de afaceri : Notiuni introductive..........3

Capitolul I: Functiile planului de afaceri si rolul acestuia ......6

Capitolul II: Elementele planului de afaceri.........9
II. 1 Sumar executiv ...........9
II. 2 Descrierea generala a societatii......9
II. 3 Produse si servicii.........11
II. 4 Planul de marketing.........14
II. 5 Planul operational..........45
II. 6 Management si organizare.........48
II. 7 Planul financiar..........52

Studiu de caz: Exemplu practic de plan de afaceri.......64

Bibliografie...........79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii cu privire la functiile si rolul planului de afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.