Consideratii cu privire la marketingul companiilor transnationale

Trimisa la data: 2010-10-24
Materia: Marketing
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_C
Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la marketingul companiilor transnationale
Procesul de transnationalizare determina stabilirea unor raporturi noi intre state si firme, intre puterea politica si cea economica .Hotararile majore care privesc prezentul si viitorul unei tari sau regiunii, adica acelea care se refera la alocarea resurselor, a tehnologiilor a fluxurilor financiare sunt luate acum de marile corporatii mondiale.

O alta tendinta in procesul de transnationalizare o reprezinta statele-intreprinderi care se bazeaza pe o dubla dependenta : pe deoparte intreprinderile au nevoie de statele locale pentru a putea face fata competitiei de pe pietele mondiale, iar pe de alta parte statele au nevoie de firmele multinationale deoarece dezvoltarea economico-sociala a acestora este direct legata de reusita comerciala a acestora .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la marketingul companiilor transnationale

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la marketingul companiilor transnationale
Cuprins

Introducere..............1

Caracterizarea generala a pietei.............. 3
Clasificare generala si particularitati sortimentale........5
Tehnologi de fabricatie..............8
Particularitati chimice..............12
Surogate sau inlocuitori de cafea..............13
Ambalare si etichetare...............15
Conditii de calitate.................16
Retete moderne de preparare a cafelei.........18

Studiu de caz...................22

Concluzii.................41

Pareri personale..........42

Bibliografie.............48
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii cu privire la marketingul companiilor transnationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.