Consideratii cu privire la programele de prelucrare a datelor prin teoria fractala

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Matematica
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_S
Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la programele de prelucrare a datelor prin teoria fractala
In momentul de fata teoria economica se confrunta cu imposibilitatea de a analiza stabilitatea unor sisteme economice complexe, sau de a determina punctele de echilibru ale acestor sisteme (pentru o perioada mai lunga de timp).

Starea initiala a unui sistem poate influenta puternic evolutia acestuia. Uneori perturbatii nesemnificative ale conditiilor initiale conduc la traiectorii total diferite ale acluiasi sistem.In sistemul economic aceste mici perturbatii pot determina producerea unor catastrofe la nivel macroeconomic.In teorie e demonstrat faptul ca distanta dintre doua traiectorii, a caror conditii initiale difera foarte putin ,creste dupa o lege de putere. Pe o perioada scurta de timp aceste perturbatii nu influenteaza, dar pe perioade mai lungi de timp unele decizii ,aparent inofensive, pot duce la haos. Analiza prin metoda fractala evidentiaza organizrea sistemului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la programele de prelucrare a datelor prin teoria fractala

Cuprins

Introducere..........3

1.Fractali........6

2.Fractalii si seriile de timp...........41

3.Utilizarea fractalilor in optimizarea proceselor economice........52

4.Sistemul de programe.........57

5.Manualul operatorului pe ModelFract........60

6.Concluzii.........63

8.Bibliografie........65
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii cu privire la programele de prelucrare a datelor prin teoria fractala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.