Consideratii cu privire la teoriile motivationale si satisfactia muncii

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la teoriile motivationale si satisfactia muncii
In general, relatia dintre starea de satisfactie-insatisfactie este pusa in legatura cu nevoile umane. Nevoile sau trebuintele umane sunt stari interne de necesitate, care se manifesta prin aparitia unui dezechilibru in sistemul organic sau de personalitate, care impune luarea de masuri pentru inlaturarea sa.

Astfel, in sens general, motivatia exprima o modificare intervenita in starea de echilibru a organismului uman, care il determina sa actioneze intr-un anumit mod pana la reducerea sau eliminarea dezechilibrului aparut.Termenul de motivatie a fost lansat in anul 1930 si a cunoscut o foarte rapida acceptare si utilizare a sa in diverse domenii. Motivatia umana se structureaza si evolueaza sub influenta activitatii constiente, prin intermediul proceselor cognitive.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la teoriile motivationale si satisfactia muncii

Lucrare de licenta despre Consideratii cu privire la teoriile motivationale si satisfactia muncii
Cuprins
Capitolul I Satisfactia muncii, motivatia si motivarea...........4

Capitolul II Teorii referitoare la motivatie...........11

Capitolul III Evaluare motivatiei, satisfactiei, capacitatii
de evaluare si motivare.............22


Capitolul IV Programul de motivare. Politici, tehnici, metode de motivare..............47

CAPITOLUL V Aplicatii, propuneri, concluzii..........53

Bibliografie............60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii cu privire la teoriile motivationale si satisfactia muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.