Consideratii generale privind limbajul Logo

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Informatica
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_Op
Lucrare de licenta despre Consideratii generale privind limbajul Logo
Ca in orice limbaj de programare si in Logo exista variabile. Acestea din punct de vedere al locului in care se folosesc sunt de doua tipuri: locale si globale.Variabilele care apar ca parametri de intrare intr-o procedura sunt create de procedura in momentul apelarii si folosite in timpul executarii procedurii respective; la terminarea procedurii, aceste variabile sunt "distruse", deci nu mai putem utiliza continutul lor. Din acest motiv, variabilele care sunt declarate ca parametri de intrare in proceduri se mai numesc si variabile locale.

Deoarece variabilele locale sunt create de fiecare procedura, se poate utiliza acelasi nume de variabila locala in diferite proceduri, fara ca prin aceasta sa se creeze confuzii. De exemplu, putem folosi numele LATURA pentru latura patratului, ca si pentru latura triunghiului, ca parametru de intrare declarat in titlul ambelor proceduri; fiecare procedura rezerva si utilizeaza variabila sa locala cu numele respectiv.Totusi sunt situatii cand am vrea ca o aceeasi variabila sa poata fi utilizata de mai multe proceduri independente sau chiar de unele comenzi Logo din afara procedurilor. O astfel de variabila ar fi, deci globala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii generale privind limbajul Logo

Lucrare de licenta despre Consideratii generale privind limbajul Logo
Cuprins

Capitolul I Introducere in LOGO...............3

Capitolul II Utilizarea limbajului............5

Capitolul III Mediul de lucru MSWLogo.........34

Capitolul IV Jocul "Reversi"............40

Capitolul V Concluzii...............57

Bibliografie...............58Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii generale privind limbajul Logo". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.