Consideratii privind mixul de marketing al sistemului bancar romanesc

Trimisa la data: 2010-07-26
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_R
Lucrare de licenta despre Consideratii privind mixul de marketing al sistemului bancar romanesc
Aproape toate tarile din Europa Centrala si de Est si-au transformat sistemul bancar unitar intr-un "sistem cu doua niveluri" si aceasta inca de la inceputul perioadei de tranzitie catre economia de piata.

Noul sistem pe doua niveluri a transferat activitatea de creditare si constituire de depozite, in sarcina noilor banci comerciale, Bancii Nationale revenindu-i doar functiile standard ale unei banci centrale, inclusiv administrarea valutei. In toate aceste tari, introducerea sistemului cu doua nivele a fost insotita de o liberalizare mai mare sau mai mica a ratei dobanzii. In Europa de Est, bancile sunt confruntate cu insolvabilitatea intreprinderilor, care genereaza doua tipuri de probleme financiare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii privind mixul de marketing al sistemului bancar romanesc

Cuprins


1. Bancile si serviciile bancare........3

2. Introducere in marketingul bancar.....19

3. Mixul de marketing bancar........34

4. Marketingul bancar la Banca Transilvania S.A.......53

5. Dimensiuni actuale ale marketingului bancar. Banca viitorului......68

Concluzii......73

Bibliografie.......78
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii privind mixul de marketing al sistemului bancar romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.