Consideratii privind privatizarea in Romania in cadrul pietei de capital

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Economie
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorin_Ba
Lucrare de licenta despre Consideratii privind privatizarea in Romania in cadrul pietei de capital
Actiunile sunt valori mobiliare, certificate, care atesta detinerea unei parti din capitalul unei societati, care ii conferaposesorului calitatea de asociat si ii da dreptul sa participe la rezultatele financiare ale societatii in cauza. Actiunile sunt, deci titluri de valoare negociabile la bursa si reprezinta o parte din capitalul unei societati. Actiunile dau drept detinatorului de a participa cu vot deliberativ la adunarea generala a actionarilor, de a lua parte la administrarea si controlul societatii, de a participa la impartirea profitului .

In scopul formarii unei imagini privind calitatea, pretul emisiunii si castingul pe care-l poate aduce o actiune, la nivelul fiecarei societati se elaboreaza studii accesibile publicului. Aceste studii au la baza investigarea unui amplu material informativ cu privire la urmatoarele aspecte: perspectivele castingului, structura financiara a societatii, relatia curs-profit, evolutia viitoare a situatiei economica-financiare: avantajele pe care le ofera plasarea capitalurilor disponibile in aceste titluri, comparativ cu alte valori mobiliare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consideratii privind privatizarea in Romania in cadrul pietei de capital

Lucrare de licenta despre Consideratii privind privatizarea in Romania in cadrul pietei de capital
Cuprins

Capitolul I Piata de capital-concept si trasaturi...............3
Definirea, rolul si locui pietei de capital in economie.........3
Produsele pietei de capital..........7
Actiuni...............7
Obligatiuni..........10
Titluri de renta..........12
Bonuri de tezaur..........13
Structura pietei de capital.........14

Capitolul II Piata de capital in Romania..................18
inceputurile si dezvoltarea pietei de capital in Romania.........18
Premise legislative...........20
Piata primara de capital in Romania............25
Privatizarea societatilor comerciale cu capital de stat..........27
Dezvoltarea sectorului particular..............31
Piata secundara de capital in Romania..........34
Bursa de valori Bucuresti............36
PiataO.T.C.................39

Bibliografie...............58Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consideratii privind privatizarea in Romania in cadrul pietei de capital". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.