Constituirea si automatizarea bazelor de date Microsoft Acces

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Administratie Publica
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_P
Lucrare de licenta despre Constituirea si automatizarea bazelor de date Microsoft Acces
Microsoft Access 2002 introduce vizualizari PivotTable si PivotChart in tabele, interogari, vizualizari, proceduri stocate, functii si formulare. Acum aveti posibilitatea sa efectuati analize de date si sa elaborati solutii complexe bazate pe vizualizarile PivotTable si PivotChart mai rapid ca niciodata. Vizualizarile PivotTable si PivotChart se salveaza ca pagini de acces la date ce pot fi vazute cu Microsoft Internet Explorer 5 sau versiuni mai recente. In vizualizarile PivotTable si PivotChart sunt posibile utilizarea subformularelor in acelasi mod in care sunt utilizate cu formularele in Vizualizare foaie de date. Dezvoltatorii vor constata ca scriu mai bine cod in spatele formularelor din vizualizarile PivotTable si PivotChart si beneficiaza de noile evenimente disponibile in aceste vizualizari.

In afara de a fi tehnologia standard de interschimbare a datelor in Web, Limbajul extensibil de marcare (XML) devine rapid tehnologia preferata pentru schimbul de date intre aplicatiile software generale. Microsoft Access 2002 furnizeaza modalitati puternice, intuitive de partajare a datelor XML indiferent de diferentele de platforma, format de date, protocol, schema sau reguli de activitate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Constituirea si automatizarea bazelor de date Microsoft Acces

Lucrare de licenta despre Constituirea si automatizarea bazelor de date Microsoft Acces
Cuprins

Introducere..............6

I.Baze de date..........7

II.Proiectarea bazelor de date in Acces...........16

III.Macrocomenzile - o cale simpla spre automatizarea bazelor de date................22

IV.Automatizare totala - Module VBA...........30

Bibliografie............89


V. APLICATIA PRACTICA.....................................................................
CONCLUZII SI PROPUNERI...................................................................

BIBLIOGRAFIE....................................................................................

ANEXE..............................................................................................
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Constituirea si automatizarea bazelor de date Microsoft Acces". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.