Constituirea si functionarea bancilor romanesti si a sucursalelor bancilor straine in Romania

Trimisa la data: 2010-05-10
Materia: Finante-Banci
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_B
Lucrare de licenta despre Constituirea si functionarea
bancilor romanesti si a sucursalelor bancilor straine in Romania
Contractul de societate va curprinde, potrivit legii, urmatoarele elelmente: clauze de identificare a actionarilor, clauze privind identificarea societatii (denumirea, forma juridica-societate pe actiuni, sediul social si, eventual, emblema societatii), clauze privind caracteristicile societatii (obiectul de activitate, cu precizarea domeniului si a activitatii principale; durata scoietatii;

Statutul societatii bancare va cuprinde aceleasi elsemente ca si contractul de societate, dezvoltand cluzele care privesc organizarea si functionarea societatii.Intocmirea actelor constitutive, contand in redactarea si, eventual, autentificarea acestora, precum si inmatricularea societatii bancare in registrul comertului urmeaza regulile de drept comun din Legea nr.31/1990, fiind aceleasi atat in cazul constituirii simultane, cat si in cazul constituirii prin subscriptie publica .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Constituirea si functionarea bancilor romanesti si a sucursalelor bancilor straine in Romania

Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive privind sistemul bancar....3
1.1. Banca si activitatea bancara in timp si spatiu........3
1.2. Evolutia sistemului bancar romanesc.......7
1.3. Reglementarea activitatii in Romania......10

Capitolul II Constituirea si functionarea bancilor in romania sub autoritatea b.n.r. in procesul actual de armonizare a sistemului bancar la standardele legislatiei U.E..........16
2.1. Regimul juridic al autorizarii bancilor. Conditii de procedura....16
2.2.Conditii de fond ale scoietatii comerciale bancare........40
2.3. Surpaveghere bancara.........58

Capitolul III Rolul bancilor in dezvoltarea economiei nationale - ca element esential pentru integrarea europeana.........66
3.1. Functiile Bancii...........66
3.2. Reforma legislativa a pietei bancare......70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Constituirea si functionarea bancilor romanesti si a sucursalelor bancilor straine in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.