Construirea relatiilor publice in scopul dezvoltarii economice a tarii

Trimisa la data: 2010-08-30
Materia: Economie
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_Po
Lucrare de licenta despre Construirea relatiilor publice in scopul dezvoltarii economice a tarii
Exista, deci, o multitudine de abordari a Relatiilor Publice, dar aproape toate au insa un numitor comun si anume faptul ca "Relatiile Publice" aplicate constient reprezinta o functie a managementului, prin care o organizatie se adapteaza la mediu in vederea atingerii scopurilor sale organizationale. Cu alte cuvinte, se poate spune ca Relatiile Publice reprezinta managementul comunicarii intre o organizatie si publicul sau: "PR is the management function, which provides the professional skills necessary to communicate truth effectively to concerned publics" (Dr. Carl F. Hawwer).

Analiza si evaluarea pozitiei publicului in general, ca si a unor grupuri mai usor descriptibile (clienti, angajati, actionari, servicii guvernamentale, alegatori etc) constituie baza oricarei actiuni de PR. Sarcina de baza a specialistilor de PR este de-a planifica si de-a conduce programe care sa creeze la grupurile tinta o percepere favorabila si sa produca raporturi sanatoase si productive intre organizatie sau firma si grupul tinta.Privite din punctul de vedere el efectului pe care il declansaza, se poate spune ca: "Relatiile Publice inseamna recunasterea performantelor". ("PR is the art of reputation management" - J.W. Anderson)

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Construirea relatiilor publice in scopul dezvoltarii economice a tarii

Lucrare de licenta despre Construirea relatiilor publice in scopul dezvoltarii economice a tarii
Cuprins

Cuvant inainte................3

Capitolul I Evolutia relatiilor publice catre comunicarea globala.............6

Capitolul II O analiza a situatiei economice a Romaniei, dar mai ales sub aspect comunicationale din perspective nationala si internationala.....22

Capitolul III Romania si politica sa comunicationala in ochii expertilor internationali de relatii publice.............41

Capitolul IV Sugestii pentru realizarea unei campanii de relatii publice in Romania............79

Bibliografie............86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Construirea relatiilor publice in scopul dezvoltarii economice a tarii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.