Construirea unui site dinamic folosind o aplicatie informatica

Trimisa la data: 2010-10-09
Materia: Informatica
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Co
Lucrare de licenta despre Construirea unui site dinamic folosind o aplicatie informatica
O retea mai mare, care se intinde pe mai multe locatii geografice este, de obicei, folosita de marile companii care au sedii in mai multe localitati. Fiecare dintre locatii are propriul sau LAN, care leaga calculatoarele locale. Aceste LAN-uri, la randul lor, sunt interconectate prin intermediul unor medii speciale de comunicare. Legaturile pot fi de la legaturi de tip dial-up prin modem, pana la legaturi de mare viteza T1 sau T3 sau legaturi prin fibra optica. Grupul complet al LAN-urilor interconectate se numeste Wide Area Network (WAN). WAN-urile se folosesc pentru a conecta locatii diferite ale unei companii.

Daca s-ar dori conectarea tuturor calculatoarelor de oriunde s-ar incepe prin rularea unor backbones de viteze foarte mari, conexiuni capabile sa transmita cantitati mari de date, intre locatii strategice - probabil mari orase sau tari diferite. Aceste backbones ar fi asemanatoare autostrazilor de mare viteza si pe multe benzi dintre tari.Ar trebui definita o toleranta la erori pentru a face aceste backbones complet redundante, astfel incat daca vreo conexiune se intrerupe, ar mai fi disponibila cel putin o alta modalitate de a a atinge o destinatie specifica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Construirea unui site dinamic folosind o aplicatie informatica

Lucrare de licenta despre Construirea unui site dinamic folosind o aplicatie informatica
Cuprins

Introducere............3

I.1. Introducere...........5

II. Introducere in PHP...........15

III. Baze de date si SQL..........31

IV. Mysql.............37

V. Aplicatie..........47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Construirea unui site dinamic folosind o aplicatie informatica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.