Consumul de combustibil la motoarele cu injectie

Trimisa la data: 2009-05-31
Materia: Politehnica
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Robert_I
Lucrare de licenta despre Consumul de combustibil la motoarele cu injectie
Primul octet transmis contine adresa slave a dispozitivului transmitator (7 biti) si bitul de directie a datelor. In acest caz bitul de directie a datelor ( ) va fi 1 logic si spunem ca se transmite un "R" (citeste). Astfel primul octet transmis este SLA + R (adresa slave + citeste). Datele seriale sunt receptionate sub forma a 8 biti. Dupa ce fiecare octet este receptionat se transmite un bit de confirmare. Conditiile START si STOP sunt aplicate la iesire pentru a indica inceputul sau sfarsitul unui transfer serial. Datale seriale si clockul serial sunt receptionati prin P1.7 / SDA si P1.6 / SCL..

Dupa ce se receptioneaza fiecare octet, se transmite un bit de confirmare. Conditiile START si STOP sunt recunoscute ca fiind inceputul si sfarsitul transferului serial. Recunoasterea adresei se realizeaza de hardware dupa receptionarea adresei slave si a bitului de directie. Primul octet este receptionat si manevrat ca si in modul slave receptor.Totusi, in acest mod, bitul de directie va indica faptul ca directia transferului este inversata. Data seriala este transmisa prin P1.7 / SDA, in timp ce clockul serial este receptionat prin P1.6 / SCL. Conditiile START si STOP sunt recunoscute ca fiind inceputul su sfarsitul transferului serial.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consumul de combustibil la motoarele cu injectie

Cuprins

Capitolul I. Principii generale de functionarea sistemului.................................................4

Capitolul II. Prezentare instrumentelor hardware si software folosite........................................6
2.1 Hardware......................................6
2.1.1 uC 80C552......................................6
2.1.1.1 Performante si prezentare generala...........................14
2..1.1.2 Circuitul serial I/O.................................27
2.1.2 Portul serial RS232..............................29
2.1.3 Dispozitivul de transmisie in infrarosu......................34
2.2 Software...................................34
2.2.1 LabWindows/CVI 5.0..................................38

Capitolul III. Proectarea soft.................................40
3.1 Softul de comunicatie si stocare a datelor.........................41
3.2 Simulatorul pentru uC.......................................48

Bibliografie..................................................55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consumul de combustibil la motoarele cu injectie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.