Consumurile si cheltuielilor generate de intreprinderi

Trimisa la data: 2009-10-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Iustina_U
Lucrare de licenta despre Consumurile si cheltuielilor generate de intreprinderi
Cheltuielile generale si administrative cuprind cheltuielile privind deservirea si gestiunea intreprinderii in ansamblu. Acestea sunt cheltuielile privind uzura, reparatia si intretinerea mijloacelor fixe, amortizarea activelor nemateriale cu destinatie generala gospodareasca; intretinerea personalului administrativ si de conducere, impozitele, taxele si platile virate in buget potrivit legislatiei in vigoare (cu exceptia impozitului pe venit), precum si taxa pe valoarea adaugata nerecuperata, accizele, cu exceptia impozitului pe venit; cheltuielile pentru scopuri de binefacere si sponsorizare; pentru protectia muncii;

cheltuielile de reprezentare; cheltuielile pentru deplasarile de serviciu ale personalului de conducere; cheltuielile pentru actiunile de ocrotire a sanatatii, organizarii timpului liber si a odihnei salariatilor intreprinderii, cheltuielile de organizare aferente desfasurarii adunarilor actionarilor, perfectarii actelor, cheltuielile pentru lucrarile de cercetari stiintifice, inovatii si rationalizari cu caracter de productie, cheltuielile pentru pregatirea si reciclarea cadrelor, achitarea diverselor servicii prestate intreprinderii, in conformitate cu contractele incheiate, cheltuielile aferente angajarii fortei de munca; cheltuielile pentru intretinerea unitatilor de productie si economice de deservire etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Consumurile si cheltuielilor generate de intreprinderi

Lucrare de licenta despre Consumurile si cheltuielilor generate de intreprinderi
Cuprins

Introducere....................................................3

Capitolul I. Definitiile si componenta consumurilor si cheltuielilor.............................................3

Capitolul II. Componenta consumurilor.................................10

Capitolul III. Componenta cheltuielilor..........................................12

Capitolul IV. Determinarea si constatarea consumurilor si cheltuielilor................................................ 20
4.1 Determinarea consumurilor si cheltuielilor........................22
4.2 constatarea consumurilor si cheltuielilor......................................24
Capitolul V. Contabilitatea consumurilor si cheltuielilor...............................................31
5.1 Contabilitatea consumurilor.................................34
5.2 Contabilitatea cheltuielilor....................................36

Bibliografie.................................................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Consumurile si cheltuielilor generate de intreprinderi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.