Contabilitatea cheltuielilor financiare intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-03-04
Materia: Contabilitate
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Z
Lucrare de licenta despre Contabilitatea cheltuielilor financiare intr-o societate comerciala
Cheltuielile de exploatare sunt reprezentate de acele consumuri, plati, angajamente, etc., aferente activitatii obisnuite, curente care sa se repete regulat. Dintre acestea amintim: cheltuielile cu materiile prime si materialele, costul marfurilor vandute, cheltuielile cu lucrarile executate de terti, cheltuieli cu personalul, etc.

Realizarea obiectului de activitate a fiecarei societati presupune utilizarea factorilor de productie, respectiv a resurselor materiale si a resurselor umane. O parte din aceste resurse se consuma, o alta se depreciaza treptat (amortizare), iar alte resurse (resurse umane) trebuie remunerate.Expresia baneasca a consumului factorilor de productie: - material si uman - determinate de obtinerea si desfacerea bunurilor materiale, executarea de lucrari si prestarea de servicii reprezinta cheltuieli de exploatare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea cheltuielilor financiare intr-o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I. Introducere in contabilitea cheltuielilor.............3

Capitolul II. Introducere in contabilitatea veniturilor...........32

Capitolul III Contabilitatea rezultatului ...........52

Capitolul IV Reflectarea cheltuielilor si veniturilor in contabilitatea societatii comerciale Coradem SA................64

Capitolul V Concluzii si propuneri.............75

Bibliografie............79


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea cheltuielilor financiare intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.