Contabilitatea creantelor

Trimisa la data: 2010-08-02
Materia: Contabilitate
Pagini: 34
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_C
Lucrare de licenta despre Contabilitatea creantelor
Pentru atingerea obiectivelor prezentei lucrari, partea practica este elaborata in baza materialelor Societatii pe Actiuni de tip inchis "Reclamservice". Incepind cu 1 ianuarie 1992, a fost pusa in aplicare legea cu privire la Societatile pe Actiuni. Acesta lege stabileste bazele juridico-organizatorice, economice ale crearii, functionarii si incetarii activitatii societatilor pe actiuni pe teritoriul Republicii Moldova. Legea defineste societatea pe actiuni ca intreprindere ce dispune de capital statutar divizat completamente in actiuni.

Intreprinderea a fost formata in anul 1992 conform Legii cu privire la societatile pe actiuni. "Reclamservice" SA a fost inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat cu numarul 103019520 la 21.12.92 cu certificatul de inregistrare seria MD numarul 0009844. Capitalul statutar al "Reclamservice" SA constituie 4,428,490.00 lei divizat in actiuni ordinare nominative cu drept de vot cu valoarea nominala de 10(zece) lei, detinute de 19 persoane fizice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea creantelor

Cuprins

Introducere.............................................4

Capitolul I. Difinirea, constatarea si clasificarea creantelor..............................................9

Capitolul II. Contabilitatea creantelor comerciale..............................................12

Capitolul III. Contabilitatea creantelor pe termen scurt privind decontarile cu bugetul..............................................21

Capitolul IV. Contabilitatea creantelor pe termen scurt ale personalului.............................................24

Capitolul V. Contabilitatea creantelor pe termen scurt privind veniturile calculate si altor creante pe termen scurt..............................................27

Incheiere.............................................31

Bibliografie.............................................33

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea creantelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.