Contabilitatea de gestiune in cadrul unei societati si calculatia costurilor

Trimisa la data: 2010-09-27
Materia: Contabilitate
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ch
Lucrare de licenta despre Contabilitatea de gestiune in cadrul unei societati si calculatia costurilor
Modelul de baza al calculatiei trebuie sa fie astfel conceput incat sa asigure determinarea costurilor de produselor,lucrarilor sau serviciilor prin calcule economice care sa permita bugetarea,controlul si analiza operativa a costurilor pe feluri,pe locuri si pe produse.

Avand o structura analitica ce se concentreaza in forme adecvate si accesibile toate elementele consumate in procesul productiei (materiale,manopera,cheltuieli indirecte),costul determinat operativ si corect este o informatie de certa valoare care face posibila interventia conducerii in sensul reducerii unor cheltuieli concrete,individualizate pe produse sau pe locuri de cheltuieli asigurand astfel intreprinderii o rentabilitate sporita, o crestere generala si permanenta a eficientei activitatii sale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea de gestiune in cadrul unei societati si calculatia costurilor

Cuprins

Capitolul I. Locul si rolul informatiilor privind costurile de productie in activitatea de conducere a S.C. "DUCTIL" S.A............3

Capitolul II. Probleme de baza privind organizarea contabilitatii de gestiune si a calculatiei costurilor la S.C."DUCTIL" S.A. ...........10

Capitolul III. Antecalculul costurilor de productie la S.C. "DUCTIL" S.A..........48

Capitolul IV. Organizarea contabilitatii de gestiune si calculatia costurilor la S.C. "DUCTIL" S.A...........54

Capitolul V. Analiza indeplinirii indicatorilor privind costurile de productie la S.C. "DUCTIL" S.A............70

Capitolul VI. Posibilitati de perfectionare a contabilitatii de gestiune si calculatia costurilor la S.C. "DUCTIL" S.A...........104

Bibliografie...............112

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea de gestiune in cadrul unei societati si calculatia costurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.