Contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC

Trimisa la data: 2014-08-13
Materia: Contabilitate
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: anamariadrimbu
Lucrare de licenta despre Contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC
Societatea din aceasta perioada este un univers aferent resurselor limitate, al rasturnarilor de situatie, al incertitudinilor, al speculatiilor. Universul respectiv pare a fi concordantul unei situatii nefavorabile care ne ghideaza inspre identificarea solutiilor salvatoare permanent, in mod accentuat la valorificarea resurselor inepuizabile unice, acestea fiind inteligenta si creativitatea, pentru a supravietui acestui mediu mai putin favorabil.

Progresul tehnic, instabilitatea mediului si complexitatea circuitului informational au facut resimtita nevoia instaurarii conceptului de flexibilitate in contextul unei veritabile gestionari a fenomenului schimbarii. Managementul entitatilor economice, insarcinat sa "asigure vitalitatea si robustetea organizatiei fata de schimbare, datorita coordonarii constante a activitatilor, eforturilor si resurselor sale", vine in sprijinul acestora fiind ghidul absolut necesar in "a-ti gasi drumul propriu in imprejurari confuze, a te stradui sa dai sens unor mesaje ambigue, a citi semnalele, a privi in jur si a asculta tot timpul, a face fata conflictelor si a depune eforturi sa-ti realizezi sarcinile prin stabilirea si mentinerea unei retele de raporturi si relatii"

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC

Cuprins

Introducere..............................................3

Capitolul I. Scurta prezentare a societatii comerciale Artemis M.L. COMPANY S.R.L......................................5
1.1. Scurt istoric......................................5
1.2. Structura organizatorica a firmei..........................6
1.3. Obiectul de activitate...................8
1.4. Fluxul tehnologic in fabricarea confectiilor textile.............10
1.5. Politica de mediu apartinand firmei...................11

Capitolul II. Aspecte teoretice si practice cu privire la contabilittatea de gestiune si nanaliza costurilor conform metodei AB...................................13
2.1. Aspecte teoretice cu privire la contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC..................................13
2.2 Aspecte practice cu privire la contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC la societatea comerciala ARTEMIS M.L. COMPANY S.R.L.........................................17

Capitolul III. Analiza cheltuielilor la S.C. ARTEMIS M.L. COMPANY S.R.L.....................................23
3.1 Analiza ratei medii a cheltuielilor totale....................24
3.2 Analiza categoriilor principale de cheltuieli....................28
3.3 Analiza ratelor de rentabilitate.............................31

Concluzii......................................37

Bibliografie.....................................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea de gestiune si analiza costurilor conform metodei ABC". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.