Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Contabilitate
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Pe
Lucrare de licenta despre Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii
Unitatea patrimoniala se plaseaza in raport cu tertii, in ipostaza de a-si asuma obligatii, si aceasta se intampla cand beneficiaza de transferarea in proprietate a unor bunuri sau servicii pentru care plata se face ulterior, precum si atunci cand fixeaza in patrimoniu obligatiile sale fata de personal pentru munca depusa, fata de organisme si institutii sociale pentru contributia la constituirea unor fonduri de ajutor si protectie sociala, obligatii fata de bugetul statului pentru impozite si taxe.

Unitatea patrimoniala apare in situatia de a formula drepturi de creanta fata de terti, atunci cand a cedat acestora bunuri si servicii pentru care incasarea se face ulterior, fie pentru alte drepturi din diferite operatii financiare sau derivate din alte operatii comerciale sau din norme juridice instituite in acest scop.2

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii

Lucrare de licenta despre Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii
Cuprins

Introducere..................3

Ce urmaresc prin lucrarea de fata?............4

Prezentarea firmei...........5

Capitolul I Caracterizarea generala a relatiilor cu furnizorii si clienti................8

Capitolul II Organizarea sistemului informational-contabil al datoriilor si creantelor la S.C.Filty.S.A.Timisoara..........16

Capitolul III cCntabilitatea datoriilor din cumparari la
S.C.Filty S.A.Timisoara..............30

Capitolul IV Contabilitatea creantelor din vanzari de bunuri si servicii pe credit la S.C.Filty.S.A.Timisoara............59

Capitolul V Gestiunea clientilor si furnizorilor..........77

Concluzii si propuneri...........84

Bibliografie.............86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.