Contabilitatea decontarilor si calculul drepturilor salariale

Trimisa la data: 2010-03-08
Materia: Contabilitate
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_Io
Lucrare de licenta despre Contabilitatea decontarilor si calculul drepturilor salariale
Regia Nationala a Padurilor - Romsilva poate desfasura actiuni de silvoturism si agrement, echitatie si turism ecvestru, folosind eficient capacitatile proprii.Regia Nationala a Padurilor - Romsilva are in administrare fondul forestier proprietate publica a statului, inregistrat ca atare in amenajamentele silvice si in cercetarea statistica - SILV 1, actualizat pe baza intrarilor si cedarilor de terenuri legal efectuate, terenurile aferente activitatii de crestere si ameliorare a cabalinelor, evidentiate in cercetarea statistica AGR1, precum si fondul funciar proprietate publica atribuit conform legii si patrimoniul genetic national de cabaline, proprietate publica a statului.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva poseda, foloseste si dispune in mod autonom de bunurile pe care le are in proprietate, in vederea realizarii scopului pentru care a fost constituita, in conditiile prevazute de lege.Bunurile proprietate publica a statului, administrate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, fiind inalienabile, se evidentiaza in mod distinct in patrimoniul acesteia, cu exceptia fondului forestier care figureaza in inventarul public, si au regimul prevazut de lege.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea decontarilor si calculul drepturilor salariale

Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Prezentarea generala a Ocolului Silvic Ploiesti........6
1.1 Prezentarea generala a ocolului silvic Ploiesti............6
1.2.Scurt istoric al Ocolului Silvic Ploiesti..........8
1.3.Organigrama Ocolului Silvic Ploiesti...........10
1.4.Valorificarea superioara a resurselor fondului forestier al Ocolului Silvic Ploiesti.........11
1.5.Resurse financiare...........13

Capitolul II
2.1 Resurse umane..............14
2.2 Contracte de munca.........23
2.3 Obiectul contabilitatii...........59
2.4 Metoda contabilitatii..............61
2.5 Contabilitatea decontarilor cu personalul..........63
2.6 Monografie contabila............65

Anexe............69

Capitolul III
3.1 Concluzii............83

Bibliografie.............85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea decontarilor si calculul drepturilor salariale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.