Contabilitatea financiara in sistem informatic

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Contabilitate
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_D
Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara in sistem informatic
In aceasta societate informationala, postindustriala, in conditiile in care numarul "gulerelor albe" a depasit numarul "gulerelor albastre", adica cea mai mare parte a fortei de munca nu mai produce bunuri, ci munceste cu informatia, nici una din activitatile omului lucrator sau ganditor nu se poate realiza fara informatie. Pentru eficientizare, aceasta informatie trebuie perceputa de fiecare in mod critic, intr-o continua evolutie.

Informatia curatita, adaptata, interpretata, selectata si transformata devine cunostinta, iar cunostintele reprezinta unul dintre cele mai importante produse ale muncii omenesti. Informatia pe care omul o poate gandi ca operand in afara lui si in numele lui devine unul dintre "ingredientii" fundamentali ai evolutiei tehnologiei si societatii si de aici nevoia tot mai crescanda de informatii care sa fie prelucrate si interpretate. Prin realizarile sale tehnologice omul a urmarit tocmai acest lucru: sa creeze instrumente care sa inregistreze, stocheze si prelucreze informatii, el urmand a-si concentra atentia asupra luarii deciziilor. Ba chiar, si pentru luarea anumitor decizii s-au creat astfel de instrumente.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara in sistem informatic

Cuprins


Capitolul I Intreprinderea- locul si rolul informational.........3

Capitolul II Analiza sistemului informational la societatea comerciala Elvest SA.......24

Capitolul III Proiectarea sistemului informatic privind contabilitatea financiara.........40

Capitolul IV Realizarea sistemului informatic privind .......58

Capitolul V Analiza eficientei sistemului informatic realizat......83

Bibliografie..........85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea financiara in sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.