Contabilitatea financiara in sistemul informational economic

Trimisa la data: 2009-08-27 Materia: Ecologie Pagini: 242 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ramona_La
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara in sistemul informational economic
In Legea contabilitatii se precizeaza ca "Registrele de contabilitate obligatorii" sunt: registrul-jurnal, registrul inventar si cartea mare.
Registrul-jurnal utilizat la unitatile economice reprezinta documentul obligatoriu de inregistrare cronologica a documentelor justificative primare sau/si cumulative in care se reflecta operatii economice, servind ca probe in litigii si pentru organele fiscale.La unitatile mici registrul-jurnal este inlocuit de Registrul-jurnal de incasari si plati.

Registrul inventar reprezinta documentul contabil (obligatoriu) de inregistrare anuala, grupata a rezultatelor inventarierii patrimoniului, precum si a continutului fiecarui post de bilant, pe baza datelor cuprinse in procesele-verbale de inventariere si a bilantului anual.Cartea Mare serveste pentru inregistrarea si gruparea operatiilor economice si financiare dupa natura lor si in cadrul acesteia in ordinea succesiunii in timp si a sensului modificarii, adica in debitul sau in creditul fiecarui cont. Cartea Mare serveste la stabilirea rulajelor lunare si a soldurilor pe fiecare cont sintetic.Registrele de contabilitate se utilizeaza in stricta concordanta cu destinatia acestora si se prezinta in mod ordonat si astfel, completate incat sa permita in orice moment, identificarea si controlul operatiunilor contabile efectuate.*
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara in sistemul informational economic

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara in sistemul informational economic
Cuprins

Capitolul I. Organizarea contabilitatii financiare...............................................3

Capitolul II. Contabilitatea capitalurilor...................................62

Capitolul III. Contabilitatea imobilizarilor............................................113

Capitolul IV. Contabilitatea stocurilor si a productiei in curs de executie...........................................174

Bibliografie....................................241Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea financiara in sistemul informational economic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.