Contabilitatea financiara si de gestiune

Trimisa la data: 2009-08-17
Materia: Contabilitate
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_Ni
Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara si de gestiune
In categoria titlurilor de plasament sunt cuprinse actiuni, obligatiuni si alte titluri asimilate, procurate de agentul economic detinator cu scopul de a realiza prin revanzarea lor un castig financiar. Aceste titluri sunt, de regula, negociabile la bursa, asigurand pentru detinator lichiditatea si securitatea tranzactiilor.Daca agentul economic nu va putea vinde titluri nici macar la valoarea de achizitie, el va realiza din aceste operatii o pierdere. Diferentele nefavorabile dintre valoarea totala a titlurilor de plasament (actiune, obligatiune) si pretul de cesiune a acestuia sunt reflectate in cursul lunii in debitul contului 664 'Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate'.

Dupa cum se stie, evidenta operatiilor de import- export se tine in lei, dar decontarile efective ale acestor operatii se fac intr-o valuta straina.Cum cursurile valutare ale valutei straine fata de moneda tarii noastre fluctueaza, pot sa apara diferente intre cursul valutar de la data cand s-a inregistrat in contabilitate operatia de decontare cu partenerii straini si cursul valutar de la data cand se face decontarea acesteia.Din asemenea fluctuatii ale cursului valutar pot sa apara diferente nefavorabile de curs valutar, care genereaza cheltuieli financiare de curs valutar, care genereaza venituri financiare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara si de gestiune

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara si de gestiune
Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale..............................3

Capitolul II. Contabilitatea financiara a cheltuieliior................18

Capitolul III. Contabilitatea financiara a veniturilor.................41

Capitolul IV. Interfata intre contabilitatea cheltuielilor (financiara) si contabilitatea de gestiune....................................68

Capitolul V. Studiu de caz privind inregistrarea veniturilor si cheltuielilor la s.c.aSiderurgicaa S.a..............................83

Capitolul VI. Concluzii si propuneri...................................103Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea financiara si de gestiune". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.