Contabilitatea financiara si utilizarea profitului

Trimisa la data: 2010-04-03
Materia: Administratie Publica
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ca
Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara si utilizarea profitului
Desfasurarea procesului de productie in organizatii in conditiile actualului mecanism economico-financiar implica obtinerea beneficiului, deci realizarea permanenta a parametrului calitativ rentabilitate.
Rezultatele financiare(profit/pierdere) se calculeaza la finele fiecarei perioade de gestiune ca diferenta dintre veniturile si cheltuielile intreprinderii inregistrate in contabilitate.

Conturile din clasa 6 "Venituri" sunt destinate generalizarii informatiei privind veniturile obtinute din activitatatile operationala, de investitii si financiara ale intreprinderii, precum si din evenimentele exceptionale. Conturile din aceasta clasa sunt conturi de pasiv. In creditul acestor conturi se inregistreaza in cursul perioadei de gestiune cu total cumulativ de la inceputul anului sumele veniturilor constatate in conformitate cu prevederile SNC corespunzatoare, iar in debit trecerea la finele anului de gestiune a veniturilor acumulate la contul de rezultate financiare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea financiara si utilizarea profitului

Cuprins


Introducere.............3

I. Notiuni generale privind rezultatele financiare...........8

II. Modul de reflectare in contabilitate a rezultatului financiar contabil...........16

III.Modul de reflectare in contabilitate a rezultatului fiscal........27

IV. Contabilitatea repartizarii si utilizarii profitului..........36

Incheiere..........40

Bibliografie.......42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea financiara si utilizarea profitului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.