Contabilitatea marfurilor in regim en-detail

Trimisa la data: 2013-11-13
Materia: Contabilitate
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: sabin
Lucrare de licenta despre Contabilitatea marfurilor in regim en-detail
Intarirea sistemului de supraveghere a pietei produselor si serviciilor si armonizarea acestuia cu practicile comunitare in domeniu, existenta unui cadru legislativ si institutional pentru protejarea intereselor consumatorilor, existenta unor structuri de vanzare care promoveaza tehnici si tehnologii moderne de comercializare, a unor structuri specifice de distribuire a produselor agroalimentare. In anii `90-2000 in tara noastra comertul cu marfuri en-detail a luat o amploare deosebita, atragand ca atare si dezvoltarea unei contabiilitati adecvate si programe informatice performante care sa sustina aceasta activitate.

Comertul cu amanuntul este activitatea desfasurata de comerciantii care vand produse, de regula, direct consumatorilor pentru uzul personal al acestora. In cadrul oricarei societati stocurile reprezinta componente ale activului patrimonial, fiind mijloace economice sub forma activelor circulante materiale . Ele isi transmit integral valoarea asupra bunurilor realizate cu ajutorul lor , deci la data utilizarii sau consumului. Stocurile pot fi ale societatii sau ale tertilor , aflate fie in gestiunea societatii , fie in gestiunea tertilor . Dupa provenienta pot fi : materii prime, materiale , obiecte de inventar, marfuri , ambalaje, produse si productie neterminata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea marfurilor in regim en-detail

Cuprins

Introducere.................................3

Capitolul I. Notiuni teoretice privind contabilitatea marfurilor in regim en-detail.................................8
1.1 Prezentarea generala a temei.................................8
1.2 Contabilitatea marfurilor en-detail.................................10
1.3 Modul de functionare al conturilor de marfuri.................................11
1.4 Principalele documente specifice.................................13

Capitolul II.
2.1 Oraganizarea contabilitatii la .C.-exemple concrete.................................20

Capitolul III. Prezentarea societatii SC DIAMANT SERVIMPEX SRL.................................28
3.1 Scurt istoric date de identificare societate.................................28
3.2 Obiect de activitate.................................29
3.3 Structura organizatorica.................................31
3.4 Indicatorii de eficienta economica la SC DIAMANT SERVIMPEX S.R.L.................................36

Capitolul IV.
4.1 Concluzii si pareri personale.................................41

Bibliografie.................................43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea marfurilor in regim en-detail". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.