Contabilitatea mijloacelor banesti

Trimisa la data: 2009-11-19
Materia: Contabilitate
Pagini: 48
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: battlezone5
Lucrare de licenta despre Contabilitatea mijloacelor banesti
Evidenta si controlul mijloacelor banesti, a relatiilor financiar-bancare interne si externe agentilor economici, este una din cele mai vechi dar si mai viabile sectiuni ale contabilitatii.

Derularea fluxurilor financiare, rezolvarea multiplelor relatii financiare dintre partenerii de afaceri, concomitent evidenta si controlul lor operativ, este o sarcina de seama a contabilitatii mijloacelor banesti - ca sectiune primordiala a contabilitatii financiare.

Pornind de la cerintele pe care si le impune fiecare intreprindere, tinind seama de cerintele economiei de piata, de existentele implicabile ale cererii si ofertei, ea trebuie sa-si mobilizeze toate rezervele pentru cresterea profitului si a rentabilitatii.

Realizarea sarcinilor, care stau in fata evidentei contabile, este posibila numai cu conditia organizarii rationale a ei, care presupune efectuarea unei serii de masuri, dintre care sint cele mai importante: perfectionarea documentatiei primare si a circulatiei documentelor, aplicarea metodelor progresiste de contabilitate, utilizarea pe scara larga a tehnicii de calcul, structurarea corecta a sistemului de evidenta contabila.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea mijloacelor banesti

Lucrare de licenta despre Contabilitatea mijloacelor banesti
Cuprins

Introducere..................................................2
I Contabilitatea mijloacelor banesti in casierie...................7
1.1Contabilitatea primara a mijloacelor banesti in casierie...................7
1.2Contabilitatea sintetica a mijloacelor banesti in casierie........14
1.3 Inventarierea mijloacelor banesti in casierie....................24

II Contabilitatea mijloacelor banesti prin virament..................26
2.1 Contabilitatea mijloacelor banesti in conturile curente in valuta nationala.........26
2.2 Contabilitatea mijloacelor banesti in conturile valutare.......37
2.3 Contabilitatea mijloacelor banesti in alte conturi bancare......42
2.4 Continutul si modul de intocmire a Raportului privind fluxul mijloacelor banesti.......................49

Concluzie..................................57

Bibliografie...............................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea mijloacelor banesti". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • ai si anexe sau nu

    anca | 2010-01-29 23:24:00
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.