Contabilitatea operatiunilor cu tva

Trimisa la data: 2009-03-10
Materia: Economie
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentina_L
Lucrare de licenta despre Contabilitatea operatiunilor cu tva
Cota zero se aplica pentru urmatoarele bunuri si servicii: exportul de bunuri si prestarile de servicii legate direct de exportul bunurilor, efectuate de agentii economici cu sediul in Romania; transportul international de persoane in si din strainatate, efectuat prin curse regulate de agentii economici autorizati precum si prestarile de servicii legate direct de acesta; trecerea mijloacelor de transport, de marfuri si de calatori cu mijloace de transport fluvial specializate, intre Romania si statele vecine; prestarile de servicii efectuate in porturi si aeroporturi; materialele, accesoriile si alte bunuri care sunt introduse din teritoriul vamal al Romaniei in zonele libere, cu indeplinirea formalitatilor de export;

Bunurile si serviciile in favoarea directa a misiunilor diplomatice, a oficiilor consulare si a reprezentantelor internationale interguvernamentale acreditate in Romania, precum si a personalului acestora, in conditiile stabilite de Ministerul Finantelor pe baza de reciprocitate, bunurile cumparate din expozitiile organizate in Romania, precum si din reteaua comerciala, expediate sau transportate in strainatate de catre cumparatorul care nu are domiciliul sau sediul in Romania, in conditiile stabilite de Ministerul Finantelor, realizarea, difuzarea si/sau retransmisia programelor radio/TV, servicii bancare si financiare - indiferent de persoana care le presteaza(acordarea si negocierea de credite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea operatiunilor cu tva

Lucrare de licenta despre Contabilitatea operatiunilor cu tva
Cuprins

Introducere...........................3

Capitolul I. Rolul TVA in formarea resurselor financiare publice...................4
1.1. Rolul TVA in formarea resurselor financiare publice...................6
1.2. TVA - abordare teoretica................15

Capitolul II. Contabilitatea operatiunilor cu TVA.................21
2.1. Organizarea contabilitatii privind TVA - Documente.............21
2.2. Sistemul de conturi utilizat pentru evidenta TVA..........23
2.3. Contabilitatea operatiunilor cu TVA................24
2.3.1. Exemple numerice privind inregistrarile contabile cu TVA.................24

Capitolul III. Prezentarea firmei..........................34
3.1. Prezentarea generala a firmei................................34
3.2. Aspecte juridice privind organizarea si functionarea firmei
3.2.1. Organizarea societatii.................................51
3.3. Resursele umane necesare desfasurarii activitatii...............53
3.4. Indicatorii economico - financiari care reflecta activitatea firmei in perioada 2003-2005.......................40

Concluzii.....................53

Anexe......................56

Bibliografie..................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea operatiunilor cu tva". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.