Contabilitatea procesului de gestiune a marfurilor

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_N
Lucrare de licenta despre Contabilitatea procesului de gestiune a marfurilor
In prezent, piata de aprovizionare si desfacere o constituie producatorii si consumatorii interni, atat de stat cat si privati.Societatea comerciala se confrunta din ce in ce mai mult cu o serie de probleme legate de concurenta de pe piata libera ( societati private din zona sau prin desfacerea unor marfuri direct de la producatori la consumatori ), lipsa de activitate in cadrul unor mari santiere de constructii din zona, care ar fi mari consumatoare de produse comercializate de societate, si in mod special lipsa lichiditatilor banesti care afecteaza intreaga economie nationala.

Desi nivelul desfacerilor de marfuri si a veniturilor totale dupa 1989 a scazut considerabil, totusi datorita unei bune organizari manageriale, rentabilitatea societatii, dupa ce a avut o scadere importanta in anii 1990-1992 a inceput sa se imbunatateasca, rata profitului ajungand de la 1,5% in anul 1992, la 7,75% in anul 1997 si 9,20% in 2001.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea procesului de gestiune a marfurilor

Lucrare de licenta despre Contabilitatea procesului de gestiune a marfurilor
Cuprins

Capitolul I Structura organizatorica a S.C. COMAT MEHEDINTI S.A.......3

Capitolul II Gestiunea de marfuri................11

Capitolul III Controlul intern al gestiunii de marfuri..............31

Capitolul IV Situatii de sinteza contabila...........42

Bibliografie................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea procesului de gestiune a marfurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.