Contabilitatea relatiilor cu tertii

Trimisa la data: 2010-05-08
Materia: Contabilitate
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_Ro
Lucrare de licenta despre Contabilitatea relatiilor cu tertii
Ciclul de exploatare este format dintr-o secventa de operatiuni ce se desfasoara regulat intre momentul cumpararii de factori de productie si vanzarea de bunuri si servicii pe piata. In intreprinderile comerciale, fazele ciclului de exploatare sunt reduse: cumpararea este urmata de stocajul marfurilor in vederea revinzarii lor ulterioare. In schimb, in intreprinderile industriale durata ciclului de exploatare este mai lunga, in functie de sectorul de activitate al intreprinderii.

In cursul activitatii de productie, utilajele si alte echipamente industriale, stocurile de materii prime si materiale sunt combinate si consumate sub actiunea factorului-munca: capitalul avansat se transforma in productie in curs de executie si apoi in produse finite. Vanzarea acestor produse asigura reconstituirea capitalului sub forma de lichiditati, utilizate pentru reluarea ciclului de exploatare. Deci, fluxul de exploatare, cu cele trei componente: cumparari si productie-vanzari, nu este rupt de fluxul de finantare si de fluxul de investire, ci se afla conectat la acestea.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Contabilitatea relatiilor cu tertii

Cuprins


1. Notiuni generale privind relatiile cu tertii..........3

2. Contabilitatea relatiilor comerciale...........19

3.Contabilitatea relatiilor cu personalul.........61

4. Contabilitatea relatiilor cu bugetul statului........70

5. Alte relatii comerciale privind tertii........93

6. Studiu de caz.........100

7. Concluzii.........102

8. Bibliografie......106Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Contabilitatea relatiilor cu tertii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.